Löydä minut

Tekipä mieleni muistuttaa, että elävä musiikki on ihana asia. Mitä olisi juhlat tai bileilta ravintolassa ilman musaa? Musiikki kuulostaa toki hyvältä myös levyltä soitettuna, mutta livenä se nousee aivan uudelle tasolle. Mietipä hetki, että voit saada juhliisi jotain uniikkia ja ikimuistoista. Yksikään kappale ei esitettynä ole joka ilta täysin samanlainen. Eikö ole ihanaa ajatella, esiintyjä on laatinut biisilistan juuri sinun tilaisuuttasi ajatellen? Ehkä sinut yllätetään jollakin aivan erityisellä kappaleella. Tällaista jännitystä ei itse laadituilta spotify -listoilta saa.

Elävä ”postikortti” on myös ihana muisto vaikkapa valmistuvalle tai syntymäpäiväsankarille, jos ei itse pääse paikalle. Parhainta tietysti on, kun pääsee itsekin osallistumaan kokemukseen. Myötäliikutun aina, kun katson televisiosta LoveSuomi -ohjelmaa. Siinä ihmiset omistavat rakkailleen ja lähimmäisilleen jonkin erityisen biisin, minkä kyseinen artisti tai housebändi esittää yllätyksenä kyseiselle henkilölle. Esiintymispaikat ovat mitä yllättävimpiä ja kuulijoilleen merkityksellisiä. Musiikkia varten ei siis aina tarvita erityistilaisuutta. Se on oiva tapa muistuttaa läheisiä siitä, että he ovat tärkeitä.

Jos haluat buukata minut keikalle, se on todella helppoa. Laita vain sähköpostia tai soita, niin sovitaan asiasta. Minut löytää nyt myös artistit.com -sivustolta. Linkistä pääset tutkimaan profiiliani.

https://www.artistit.com/saara-berg

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.