Uusi menopaikka Helsingissä

Ravintola Pallogrilli Helsingin Konalassa on laajentamassa toimintaansa. Se on jo entuudestaan tunnettu vähintäänkin Konalan parhaista ruuista ja tästä lähtien myös -kryhym- parhaista esiintyjistä. Ravintola on viikonloppuisin auki klo 3 saakka, joten ilta ei lopu kesken nimekkäiden artistien kanssa. Allekirjoittanut toimii laajennetussa ravintolassa toisena vakkaritrubaduureista. Kaikenlaista muutakin jännää ohjelmaa saatta osaltani olla luvassa, joten kannattaa seurailla päivityksiä.

Avajaiset ovat 28.4.. Paikalle kannattaa tulla, sillä tarjolla monenlaista viihdytystä. Paikalle kannattaa tulla myös ajoissa, sillä Pallogrillin herkullisia hampurilaisia tarjoillaan 100 ensimmäiselle. Saan kunnian olla trubaduroimassa ja lämmittelemässä lavalle ihanan tangoprinsessa Eija Uitto &bandin. Luvassa siis huikea ilta! Näenhän sinut siellä? Myöhemmin samalla viikolla myös rock&blues sekä show&diner -tyylistä menoa. Kyseinen kulttuuritoiminta tulee tarpeeseen, jos tältä laulajan retaleelta kysytään.

Os. Ajomiehentie 1, (Kauppakeskus Ristikko). http://www.ravintolapallogrilli.fi

Sieppaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.