Unelmia ja toimistohommia

20161122_122624

Muusikoillakin on paljon sivutyötä niiden mukavampien musahommien lisäksi. Kun on aloitteleva trubaduuri, eikä ole omaa keikkamyyjää, saa tehdä aika paljon töitä keikkojen eteen. Kukaan ei ole vielä tähän mennessä tullut kotoa pyytämään esiintymään, paitsi ehkä pari kertaa. Mutta sen varaan tuskin kannattaa keikkailutoimintaa laskea. Itse en ole mikään myyntitykki, eikä kaupallinen ala ole varsinaisesti minua koskaan vetänyt puoleensa. Tässä minä nyt silti olen tehnyt excel -taulukoita mahdollisista asiakkaista, suunnitellut markkinointipuheita ja viilannut hinnoittelua. Tietynlaista luovuuttahan tämäkin vaatii. On kuitenkin ihan hyvä, että myyntiin ja markkinointiin löytyy omat ammattilaisensa.

Niitä ei vaan ole näkynyt täällä päin.  Alkuviikko onkin siis mennyt flunssan ohella puhelin- ja sähköpostirumbaa pyörittäessä. Jotkut ovat sitä mieltä, että flunssaääni on seksikäs. Saa nähdä korvaako hyvä puhelinääni ja sinnikkyys ammattimyyjän konstit. Olisi muuten kiinnostavaa tietää miten muut hoitavat nämä ikävämmät ”toimistohommat”. Minä keitän linnoituksessani ison pannullisen teetä ja sitten vaan tarjouksia tykittämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.