Taas mennään

Näin ihanan helppoa voi keikalle lähtö joskus olla: kitara selkään ja nuottiteline kantoon. Useimmiten mukaan tarvittava tavara-arsenaali kun on sen verran massiivisempi, että sitä ei hsl:n kulkimilla roudailla. Eilen oli suuntana Kaunis Kampela, missä on aina ilo käydä esiintymässä. Eikä vain talon omien huippuPA-kamojen ansiosta, vaan lämpimän tunnelman ja mukavien ihmisten vuoksi. Nähdään taas Laru!

20161105_182431

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.