Trubaduuri Tuusula

Elokuu on paras kuu. Pimenevät yöt ja vielä lämpivät päivät ovat yhdistelmä, johon on aina liittynyt mielessäni mystiikkaa. Lisätään tähän sadonkorjuun tuoksu, lahkeiden pidentyminen ja elämänrytmin päivitykseen liittyvä hämmennys. Ihmiset ja luonto ovat kuin välitilassa, missä asiat syntyvät ja päättyvät limittäin. Minulla on syksyn alkaessa usein olo, että kaikki on taas mahdollista. Mieleen tulvii uusia asioita, joita haluaa aloittaa – sitten kun saa poksautettua itsensä ulos kesäkuplasta.

Haluan hetken leijua kesän tuulissa ja muistella erästä alkukesän puutarhakeikkaa. Kyseessä olivat syntymäpäiväjuhlat, joihin minut pyydettiin esiintymään melko pikaisesti. Päivänsankarille oli tullut yllättäen toive saada kuulla juhlapäivänään hänelle tärkeitä kappaleita trubaduurin esittämänä. Juhlat pidettiin pariskunnan omakotitalon pihamaalla Tuusulassa. Taivas oli pilvetön ja sininen, vuosia täyttävän päässä kukkaseppele. Kaikki oli raikasta ja kaunista. Soitin puolen tunnin setillisen juhliaan viettävän toivekappaleita. Moni näistä biiseistä on tullut vuosien varrella myös itselleni tärkeäksi, esimerkiksi Anna Järvisen Nuori ja kaunis kappaleeseen ihastuu aina uudestaan. Sain myös ohjelmistooni uutta materiaalia. Bruce Dickinsonin Tears of a Dragon oli itselleni ennen kuulematon – kirjaimellisesti, mutta taipui hyvin kitara-laulu -versioksi.

Lopun kesää vietin lomaillen luonnon rauhassa. Uudet luovat ideat syntyvät itselläni parhaisten kun mieli pääsee rauhoittumaan hiljaisuuteen. Sainkin mökillä toteuttaa uutta taiteellista intohimoani kirjoittamista. Runoja on jo kokoelmaksi asti! Musiikki jäi osittain taka-alalle tekemisen osalta. Kävin kyllä hienoilla keikoilla sekä kaupungissa että maaseudulla. Sideways -festareilta löytyi uusia musaihastuksia, kuten Ezra Furman ja James Holden & The Animal Spirits, joitakin mainitakseni. Myös ilmaisfestarit ovat otollisia pidempiaikaisten rakkaussuhteiden etsimiseen. Kallio Block -party viettelee minut aina tunnelmallaan ja monipuolisella ohjelmallaan, kuten myös Alppipuiston kesän tapahtumat.

Suomen kesässä on myös monia pienempiä festareita, jotka voivat yllättää tunnelmallaan ja ohjelman laadukkuudella. Olen melko tarkka taiteen kuluttajana. Kuuntelinpa musiikkia levynä tai livenä, siinä pitää olla fiilistä. Taito ei ole välttämättä se juttu vaikka ehdottomasti suotavaa. Jos soitosta puuttuu sielu on se suuri pettymys. Iloinen yllätys oli Mallusjoen Takinkääntöviikot, joiden perjantai-illan ottivat haltuun kaksi paikallista(?) bändiä. On riemastuttavaa ja inspiroivaa kuulla sellaista musiikkia, jota ei tyyliltään muuten osaisi välttämättä valita spotify-kirjastoonsa. Olen aina pitänyt afrobeatista ja funkista, mutta vasta nyt älysin, että sitähän voisi kuunnella kotonakin.

Mökkimaisemissa huomasin, että ilman pianoa ja kitaraa olen kuin puolikas, hiukan hukassa ja irrallaan itsestäni. En juurikaan edes kuunnellut muuta kuin ajoittaista lintujen ja sukulaisten ääntelyä. Kesän äänistä puiden havina on suosikkini, mutta jotakin puuttui. Niinpä vein maalle ”mökkikitaran”, mikä odottaa siellä sitä hetkeä jolloin on yksinkertaisesti pakko päästä kajauttamaan kitaran säestyksellä tunnelmia pihalle.

 

3 vastausta artikkeliin “Trubaduuri Tuusula

 1. hi

  CS 2.0 also known as Counter Strike: Condition Zero is a continuation of the one of the best arcade games of all times which is the Counter Strike. It was released in 2004 and was modified using the GoldSrc game engine which was basically a Half-Life engine.

  CS 2.0 engine was so heavily modified and was capable of rendering high quality 3D graphics to enrich the gaming experience. The game started to develop in the early 20’s in different developing houses. counter strike 2.0 was fully created in early 2003 by Ritual Entertainment who entirely recreated it and the game was made into a single death match mode having different missions and different bots.

  Later the development of the CS 2.0 was transfered over to Turtle Rock studios they made final changes in the games, updated the bots, the missions and the maps and the new mod called the deleted scenes. After the final updates the game was released on March 23, 2004. CS 2.0 became so famous among the arcade games fanboys and record number of gamers purchased the game

  Condition Zero actually comes up with an online multiplayer mode which actually contains updated maps, textures and updated characters. The multiplayer gaming can also be achieved via LAN play or via online gaming. The game contains enhanced graphics and textures which became the source of its popularity.

  The gameplay is low latency and it runs smoothly if the PC fulfills the requirements. The offline playing mode was actually made to comfort the players in the ruthless universe of the online gaming. In the offline playing mode there are total eighteen missions.

  The player has to deal with several hurdles which actually test the user’s patience and the capability of making strategies.The hurdle are actually in the form of sets containing three missions each. One has to complete each set of challenges in order to surpass the game levels.

  The difficulty level of counter strike 2.0 goes on increasing and it literally tests the user’s gaming skills on whole new level, even the stager Condition Zero players will be sweating in the end. The game has the same usual killing or saving style. By this one can easily understand that the either the user has to be terrorist or counter-terrorist.

  If the user is a terrorist then he has to plant the bombs and assassinate the good guys in order to successfully complete the mission and on the other hand if the user is a counter-terrorist then he has to defuse the bombs or rescue the hostages in order to complete the missions. The users get some handsome virtual money on killing the opponents with which the users can buy variety of weapons.

  There are about 4-5 different characters who have different skills and priorities. Each character comes up with his own preferable weapon in which he specializes his skills. At the start the user has to surpass his opponent by winning more than two matches in order to complete the task.

  It may sound simple and piece of cake but actually each level has its own challenges that one must fulfill. These challenges change with the increasing difficulty like in some challenges the user has to complete the task within the specific time or the user has to kill specific number of enemies with a special weapon etc.

  Hence the product has what it takes to be the best arcade games of all times with its exciting fun stuff the Counter strike 2.0 aka Condition Zero is indeed one of the best games.

  https://counterstrikeonline.org – CS Online

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.