Syntymäpäivät Helsingissä

Syntymäpäivät ovat aina mukavia tilaisuuksia soittajalle. On mukava olla osana juhlahumua olipa mittarissa sitten pyöreitä vuosia tai jotakin niiden väliltä. Nämä syntymäpäivät 23.5. oli järjestetty juhlatilassa, jossa oli myös sauna- ja grillausmahdollisuus. Vastasimme livemusisoinnista tällä kertaa duona, kitaristi-cahonisti Petjan kanssa.

Päivänsankari täytti 30 vuotta ja juhlien teemana olikin hänen syntymävuotensa 1988. Vieraiden pukeutumisessa näkyi ihailtavasti kasari-inspiraatio. Meidän muusikoiden tyylinnäytteen voit nähdä alta. Musiikkia toivottiin tietysti teeman mukaisesti ja esitimmekin monen tyylisiä hittejä kyseiseltä vuodelta. Monet tuon vuosikymmenen kappaleet ovat hittejä edelleen ja ne tunnistaa helposti kuulemalta. Top100 listoja joutuikin sitten kuulostelemaan hiukan, ennen kuin kappaleen nimen takaa paljastui tuttu hitti. Meille uutta ohjelmistoa oli muun muassa kappaleet I Should Be so Lucky (Kylie Minogue), Heaven Is a Place on Earth (Belinda Carlisle) sekä Merenneitoni ja minä (J.Karjalainen). Omia suosikkejani kasarivuosikymmeneltä oli Smooth Criminal (Michael Jackson), Can I Play with Madness (Iron Maiden) sekä Like a Virgin (Madonna).

On aina myös mukavaa soittaa kappaleita, joilla on jokin henkilökohtainen merkitys juhlien emännälle tai isännälle. Saimme salapoliisitietoa siitä, että juhlakalu pitää euroviisuista. Hän olikin iloisen yllättynyt, kun esitimme vielä tuoreen Saara Aallon euroviisuissa esittämän Monsters kappaleen. Supertoiveena oli myös Tina Turnerin Simply the Best, jonka totta kai tulkitsimme. Soitimme kaksi setillistä biisejä ja vielä pari encorea päivänsankarin vaatimuksesta. Ilo oli toki meidän puolellamme. Ilta oli hauska meille esiintyjillekin. Huomasimme jälleen, että onnistuneisiin juhliin tarvitaan ennen kaikkea mukava porukka ja sopivaa viihdykettä. Hyppäsimme siis illan jälkeen hyvin mielin auton kyytiin, kohti kotikulmia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.