Trubaduuri Saara Berg

Olen trubaduuri Saara Berg Helsingistä. Tarjoan musiikkia juhliin ja tilaisuuksiin. Häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, ristiäiset, muistotilaisuudet – elävä musiikki tuo juhlan tunnun. Esiinnyn useimmiten ”nainen ja kitara” tyyppisesti. Olen myös pianisti, joten esiintyminen kannettavan pianon kera luonnistuu myös. Olen valmistunut muusikoksi Helsingin konservatoriosta. Bilemusiikki, taustamusiikki tai yhteislaulu – suunnitellaan yhdessä tilaisuuteenne sopiva ohjelma.

Pyydä tarjous

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.